Türchen Nummer 23 - Internationales Universitätszentrum (International University Office)

Wie wird Weihnachten eigentlich in anderen Ländern gefeiert?

Eine Antwort auf diese Frage liefert euch heute das IUZ mit der Unterstützung unserer internationalen Studierenden. Barbara & Dániel erklären euch im Video, wie sie Weihnachten zuhause in Ungarn feiern und Dikachi liefert euch ein leckeres Weihnachtsrezept aus ihrer Heimat Nigeria.

Auch wenn jede Kultur Weihnachten ein wenig anders feiert, so ist es überall vor allem eines: ein besinnliches Familienfest.

How is Christmas celebrated in other countries?

Today, the International office gives you an answer to this question with the support of our international students. Barbara & Dániel explain in the video how they celebrate Christmas at home in Hungary and Dikachi provides you with a delicious Christmas recipe from her home country Nigeria.

Even though every culture celebrates Christmas a little differently, everywhere it is one thing above all: a contemplative family celebration.