Guided Tour for international students and doctoral candidates | Messerundgang
ORTE +++ Supporting Programme

Internationals networking at the career fair ORTE

Overview
Datum: Date 11 January 2018 (10:30am - 12:00pm)
Ort: Place exhibition hall | Ulrich-Rülein-von-Calw-Sporthalle, Meißner Ring 20c, Freiberg
Dozent/in: Trainer or Lecturer Antje Clausnitzer, Graduierten- und Forschungsakademie
Schutz- und Aufwandsgebühr Fee kostenlos
Kurssprache Course Language Englisch/Deutsch
Für diese Veranstaltung ist keine Anmeldung erforderlich. There is no registration required.

Getting in contact with the exhibiting companies? Take part in a guided tour aiming to ease the access for the internationals students and doctoral candidates. More than 60 companies present themselves. Take your chance and open up opportunities for trainee programms, internships, jobs, final papers.

The Guided Tour for internationals is an event at the ORTE. You do not need to register. Meeting point is the exhibiting hall / stand of Career Center. Find out more about the next ORTE: here.

+ + + + +

Im Rahmen der Karrieremesse ORTE haben internationale Studierende und Doktoranden die Möglichkeit, in einer geführten Gruppe die ausstellenden Unternehmen kennenzulernen. Dort können wertvolle Kontakte für die berufliche Zukunft geknüpft werden.